ONTSPANPOSTER 'Het is Zomer!'

Hoi, hoi,

Supertof dat jij de ONTSPANPOSTER 'Het is zomer!' hebt aangeschaft. We wensen je veel ontspanplezier! De ONTSPANPOSTER is te gebruiken in de klas, op de BSO, in de Kinderopvang maar ook in de coachpraktijk en zelfs thuis.

 

Je kunt de ONTSPANPOSTER uitprinten en ophangen (zie hiervoor ook 'Hoe gebruik je de ONTSPANPOSTER?' bij het tegeltje BASIS hieronder) en je kunt de ONTSPANPOSTER en de ontspanoefeningen via het digibord bekijken. Natuurlijk kan dit ook op een laptop of tablet.

 

Onderaan deze pagina vind je ook nog extra tegeltjes met tips hoe de ONTSPANPOSTER in te zetten en materialen om bij de ontspanoefeningen in te zetten. Je kunt deze documenten uitprinten en verzamelen. 

 

Bij iedere ONTSPANPOSTER geven we nog extra ontspanoefeningen. Deze vind je terug op de digibordles. Voel je vrij om de downloads via de tegeltjes hieronder (extra’s bij de poster) uit te printen en te bewaren in een multomap, zodat je de informatie behorende bij de ONTSPANPOSTER gemakkelijk bij de hand kunt pakken en je zo je eigen ONTSPANTOOLBOX laat groeien.

 

De ontspanoefeningen zijn eenvoudig uit te voeren met materialen (huis, tuin en keuken- en themamaterialen) die je vaak al zelf voor handen hebt. Soms heb je materialen niet voor handen maar kijk dan vooral wat je wel voor handen hebt en zet dan je eigen materiaal in. Ben hierin creatief. Sommige materialen vind je in de natuur om te gebruiken, andere materialen vaak in budgetwinkels, in je eigen materialen/spelletjeskast of gymzaal.

 

De ONTSPANPOSTERS zijn voor eigen gebruik als professional in je werk met kinderen of voor thuis. Wij gaan ervan uit dat er integer met ons werk wordt omgegaan. De ONTSPANPOSTERS zijn met veel liefde en tijd ontwikkeld. Het is niet toegestaan de ONTSPANPOSTERS met derden buiten je eigen werk te delen. Bij twijfel overleg dan even met ons. We denken graag met je mee.

 

Wij wensen je veel ontspanplezier en horen graag hoe jij de ontspanningsoefeningen in hebt gezet!

 

Stuur ons gerust een berichtje, we kijken uit naar jouw bericht!

 

Stralende groet,

Christel en Chantal

Vanuit ontspanning stralend jezelf!

 

info@relaxstralendjezelf.nl

 

Bekijk hieronder de verschillende tegeltjes behorende bij

de ONTSPANPOSTER thema 'Het is zomer!'.

ONTSPANPOSTER 

DIGIBORD

BASIS

DOWNLOADS

MUZIEKTIPS