Ik ben ...Christel Lubse 

Stralen vanuit mijn hart als een schitterende kristal vanuit mijn unieke ik en kracht en met mijn ware kleuren (Talenten en Kwaliteiten).

Ik wist het zeker...

Als kind wist ik het zeker, ik word juf.  En die droom kwam uit. Ruim 24 jaar zelfs. Het allerbelangrijkste vond ik kinderen een veilige basis te bieden, zodat ze zich veilig, geborgen en geaccepteerd voelen.

Bij de leerkracht, in de klas, bij de anderen. Vol zelfvertrouwen, nieuwsgierigheid en plezier. Zovele kinderen heb ik laten schitteren.

Mijn pad liep anders. Ik liep vast in mijn droombaan. En het allerbelangrijkste was eerst voor mezelf te gaan zorgen. Lees hier mijn verhaal verder.

Aan alles voelde ik dat ik hier iets mee moest doen, en daarom schreef ik op 2 mei 2016 mijn eigen praktijk in bij de Kamer van Koophandel. Ik startte als ontspanningscoach en volgde in de zomer van 2016 een creatieve kindercoachopleiding.  

Een toefje slagroom op mijn expertise als leerkracht. Wat werd ik hier blij van. 

En zo ben ik nu werkzaam als kinder- en ontspanningscoach en trainer in mijn eigen praktijk in Veldhoven.

Mijn naam is...

Christel Lubse (1971), ik woon samen met Jos en mijn twee jongvolwassen dochters in Veldhoven, bij Eindhoven. Mijn familie en vrienden zien mij als lief, warm en oprecht, in verbinding, zorgzaam en eerlijk, enthousiast, spontaan en bevlogen, empathisch, betrokken en vol ideeën.

Ze zien mij als een persoon die stevig in haar schoenen staat en duidelijk is in wat ze wil: “Ze durft heel bewust voor zichzelf te kiezen en zet mooie dingen neer.” Ook zien ze mij als iemand waarbij ze terecht kunnen voor een luisterend oor en als iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wil je meer weten over mijn praktijk en wat ik doe als kinder- en ontspanningscoach en trainer? Lees dan hier meer over mijn praktijk Christel Lubse Coaching & Training.  

Ik ben...Chantal Berends 

Vanuit BEWUSTWORDING, RUST en ONTSPANNING weer STRALEND JEZELF ZIJN!

Lekker in je vel

Al op de PABO vond ik alles rondom de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen erg interessant. Hoe zit iemand in zijn/haar vel en hoe kan ik daar het beste bij helpen? Ik zag en voelde veel gebeuren bij kinderen in mijn klas, zowel op school als in de thuissituatie. Na vele jaren als leerkracht in het basisonderwijs, wilde ik daar verder mee aan de slag als kinder- en ontspanningscoach! Sinds 2016 ben ik dan ook trotse eigenaar van Fonkelz Kindercoaching, waar ik kinderen help spelenderwijs te (leren) ontspannen en ont-moeten, zodat ze meer rust in hun hoofd ervaren. En ze op hun allermooist (weer) kunnen schitteren en stralen! 

Bewustwording van emoties, inzicht in talenten en kwaliteiten, verbinding met jezelf en de ander, ontspanning, oprechte aandacht en gezelligheid staan voor mij centraal. In mijn werk, maar ook als mens. ‘Wat je aandacht geeft groeit’ en ‘achter ieder gedrag zit een behoefte‘ zijn zinnen die me inspireren. 
Lees hier mijn verhaal verder!

Mijn naam is...

Chantal Berends (1981), getrouwd met Rob en mama van Isa (9) en Tygo (8). Samen wonen we in het mooie dorpje Steyl, vlakbij Venlo. Wat anderen over mij zeggen: enthousiast, positief, empathisch, spontaan, creatief, oprecht, muzikaal, rustig, zorgzaam en sociaal.

Wil je meer weten over mijn praktijk en wat ik doe als kinder- en ontspanningscoach? Lees dan hier meer over mijn praktijk Fonkelz Kindercoaching.

Kom in contact met ons!

          Klik hier voor onze contactgegevens:                                                Stuur een mailtje naar info@relaxstralendjezelf.nl 

                                                                                                                           of verstuur een bericht via onderstaand contactformulier.