Ken jij onze ontspanposters al?

Met deze ONTSPANPOSTERS heb jij...

  • Een fysieke ontspanposter om uit te printen en op te hangen in je werk met kinderen (+ de mogelijkheid om digitaal in te zetten).
  • Een poster met 6 fijne en eenvoudige ontspanoefeningen/ spelletjes bij ieder kenmerk van welbevinden en een uitgewerkte digibordles met nog extra oefeningen/spelletjes zoals o.a. meerdere extra yogaoefeningen, een ademoefening en een visualisatieverhaal. 
  • Daarnaast ook allerlei tips en extra info hoe de poster in te zetten en muzieklinkjes zodat alles compleet is. Maak zo eenvoudig jouw eigen ONTSPANTOOLBOX.
  • Een verantwoorde werkwijze waarop jij eenvoudig in jouw (dag)programma, coachsessie of ontspanningsles zorgt voor voldoende afwisseling tussen in- en ontspanning waardoor kinderen veel meer tussen door aankunnen, lekker(der) in hun vel zitten en minder stress en heftige emoties ervaren.
  • Een mogelijkheid om ontspanning als een eenvoudig middel zonder veel voorbereiding in een grote of kleine groep en ook individueel in te zetten. Waarbij je werkt aan een stevige basis om kinderen te laten groeien in hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

Welbevinden is de basis van alles. Zit een kind lekker in zijn vel dan zal het tot o.a. ontwikkeling, uiten, leren komen. Het zal genieten en plezier maken, veerkrachtig zijn en makkelijker om kunnen gaan met zijn emoties en vol zelfvertrouwen in zijn schoenen staan.

Koop hier jouw ontspanposters

Binnenkort weer een nieuwe ONTSPANPOSTER.