Potje ZONNEKRACHT 

met zonnestraaltjes voor iedere dag!

Potje ZONNEKRACHT met zonnestraaltjes voor iedere dag is een pot met voor iedere dag van de maand een zonnestraaltje. Zonnestraaltjes zijn kaartjes om (weer) vol zelfvertrouwen te stralen. Op ieder kaartje staan zinnetjes als ‘Ik ben zelfverzekerd!’, ‘Ik ben speciaal!’ en ‘Ik ben bijzonder!’.

Je kunt zonnestraaltjes, ofwel positieve affirmaties, als het ware zien als bouwstenen voor meer vertrouwen in jezelf. Het is belangrijk dat je lekker in je vel zit. Voel je je goed, dan is dit overduidelijk te zien. Je straalt innerlijke rust uit, geniet en maakt plezier, bent veerkrachtig, vol zelfvertrouwen en je emoties zijn in balans. Je welbevinden is hoog. Dit is belangrijk om tot groei, tot ontwikkeling en vervolgens tot leren te komen.

Potje ZONNEKRACHT is gemaakt voor jong en oud, ouders en professionals, voor thuis, op school, kinderopvang of coachpraktijk. De kaartjes zijn bedoeld als speelse aanzet tot een sterker en beter zelfbeeld, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.

Potje ZONNEKRACHT is één van de zes stappen van Relax! Stralend jezelf waarbij spelenderwijs een BOOST wordt gegeven aan zelfvertrouwen.

De kracht van zonnestraaltjes:

Als je vaak denkt ‘ik kan het niet, het lukt me toch niet’, dan zal het niet lukken. Je gedachtes blokkeren je dan regelmatig.

Dat wil je liever niet. Door vertrouwen en kansen op te zoeken kun je het tegenovergestelde bereiken.

Doordat zonnestraaltjes zeer krachtig zijn gaat je onderbewustzijn je gedachte voor waar nemen. Je brein past zich aan. Alles wat je aandacht geeft, dat groeit. De zonnestraaltjes komen vooraan in je gedachten te zitten. Wat je denkt ga je letterlijk voelen.    

 

Hoe het werkt?

 • Er zijn 31 uitgewerkte zonnestraaltjes met een ‘ik ben…’ en een ‘jij bent…’ kant. Op één van de 3 extra kaartjes bedenk je je eigen zonnestraaltje.
 • Voor iedere dag van de maand zit een zonnestraaltje in de pot.
 • Start iedere dag positief en trek een zonnestraaltje voor jezelf of voor de ander.
 • Zet deze pot thuis, in de klas, in je praktijk of waar dan ook in.
 • Zonnestraaltjes zijn coaching- en inzichtkaartjes om positiever te leren denken.
 • Door dit een maand lang te doen wordt positief denken een gewoonte in je dagelijks leven.
 • Je leert de kracht in jezelf steeds meer te herkennen, te voelen en uiteindelijk straal je deze kracht ook letterlijk vanuit binnen naar buiten gaan uit.
 • Zonnestraaltjes maken je helpende overtuigingen sterker en geven energie.
 • Zeg de zonnestraaltjes (hardop) tegen jezelf en herhaal ze, het liefst wel 10 keer, op een dag. Ga je beter, zelfverzekerder, gelukkiger voelen en moedig jezelf aan.
 • Ieder zonnestraaltje heeft twee kanten. Je kiest zelf welke kant centraal staat. De verdiepingsvraag zorgt voor mooie inzichten waardoor je verder groeit.
 • Gebruik de vraag op de zonnestraaltjes om een (coach)gesprek te starten.          

Wij, Christel en Chantal,

wensen je veel plezier met Potje ZONNEKRACHT met voor iedere dag een zonnestraaltje. We gunnen je veel speel- en geluksmomentjes waarmee je een sterker en beter zelfbeeld, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen vergroot.

 

Interesse in Potje ZONNEKRACHT? En wil jij een Potje ZONNEKRACHT voor thuis, in de klas, coachpraktijk, BSO of waar dan ook? 

Potje ZONNEKRACHT wordt met liefde en zorg met de hand gemaakt met behulp van Via Bianca en is vanaf nu leverbaar. Bestel nu voor €25,75 (excl. verzendkosten €6,75 in Nederland). 

Wil jij Potje ZONNEKRACHT voor thuis, in de klas, in je coachpraktijk of waar dan ook? Of om iets liefs voor een ander te doen? Bestel dan jouw Potje ZONNEKRACHT hier.